Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα … κάθε βράδυ το μυαλό μου με γυρίζει σε αυτό το φανταστικό καλοκαίρι που πέρασε και σε αυτές τις μοναδικές ηλιόλουστες μέρες του Αυγούστου στην Ιταλική και Γαλλική Ριβιέρα .!

Ένα από τα μέρη που επισκέφτηκα και δεν λέει πραγματικά να φύγει από το μάτια μου η εικόνα του και από την μύτη μου οι μυρωδιές του είναι το ταξίδι μου στις μαγευτικές Κάννες.!

Από την πρώτη στιγμή που θα φτάσεις στις κάννες θα νομίζεις πως ξαφνικά βρίσκεσαι καλεσμένη σε μια μεγάλη γιορτή καθώς σε κάθε σημείο της πόλης θα δεις χαμογελαστό κόσμο να πραγματοποιεί κάθε του σκέψη.!

Θα δεις  κόσμο να κολύμπα και να πίνει τα κοκτέιλ του στα νερά της ακτής και λίγα μέτρα πιο εκεί θα συναντήσεις το κτίριο που πραγματοποιείται το φεστιβάλ των καννών αλλά και την λεωφόρο με τις πιο γνωστές  Boutique οίκων μόδας.!

Και αν  λατρεύεις το φαγητό, εκεί θα βρεις κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου με ψαρικά αλλά και trattoria με την πιο νόστιμη Vongole 😉

Μην ξεχάσεις να δεις το ιστορικό κτίριο αφιερωμένο στον Ναπολέων και να πιείς τον πιο γευστικό καφέ με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Κυανής Ακτής.!!! <3

 

Top: J’aime les Garcons / Denim: zara / Shoes: Miu Miu / Bag: Celine

 

 

Κisses

Mariloushion♥