Λατρεύω τον Χειμώνα και κάποιοι από τους λόγους που με κάνουν να τον λατρεύω εκτός από τη ζεστή σοκολάτα , το χιόνι και όλες γενικά αυτές τις cozy στιγμές … είναι και τα αγαπημένα μου  πανωφόρια !!!

Οι επιλογές το χειμώνα είναι αμέτρητες και μπορείς τόσο απλά να δημιουργήσεις πολύ ενδιαφέροντα outfit, κάνοντας layering και παίζοντας με χρώματα και τόσες διαφορετικές υφές στα υφάσματα που δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς όλο το χειμώνα .!

Σε αυτό το post αποφάσισα να σου δείξω τα αγαπημένα μου κομμάτια για αυτή σεζόν και είναι από τα λίγα που πραγματικά δεν θέλω να βγάλω από πάνω μου .!

Το Παλτό λοιπόν αυτό είναι σε ένα ιδιαίτερο μωβ-μελιτζανί χρώμα είναι hand-made και το ύφασμα του Casmere  κάτι που το καθιστά απίστευτα απαλό και ζεστό.!!

Τώρα όσο αφορά τα αξεσουάρ πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πρωτοπώ… Η τσάντα αυτή από την στιγμή που την πρωτό αντίκρυσα έπαθα εθισμό και την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα .!!

Είναι η Chanel Gabrielle τσάντα που δημιουργήθηκε προς τιμήν της Gabrielle Bonheur γνωστή ως Coco Chanel … από τον Karl Lagerfield  και είναι κατά την γνώμη μου  η πιο ωραία τσάντα της δεκαετίας .!

Μπορείς να τη φορέσεις με 7 διαφορετικούς τρόπους και ποιοτικά είναι ότι πιο καλύτερο … εξάλλου για να φτιαχτεί μια Gabrielle  χρειάζονται 15 ώρες εργασίας .!

Άξιζε λοιπόν η σειρά αναμονής στο linea  Piu και μαζί σου έχω και όλα τα προιόντα ομορφιάς που χρησιμοποιώ με πρώτη επιλογή την μοναδική κρέμα χεριών LA CREME MAIN CHANEL  και πραγματικά χωράνε όλα στην μικρή αλλά ξεχωριστή μου τσάντα 🙂

 

Kisses 

Mariloushion♥